Sisäremontit

Asunto omistajan näköiseksi!

Tuntuuko että oma peukalo on keskellä kämmentä? Tai aika ei vain yksinkertaisesti riitä pinttyneen muovimaton vaihtamiseen ja seinien maalaamiseen.

Jos olet hankkinut uuden asunnon ja haluat tehdä siitä itsesi näköisen, on aika ryhtyä sisäremontti puuhiin. Sisustusremontin avulla loihdit asunnosta viihtyisämmän ja itsellesi sopivamman paikan olla ja elää.

Suoritamme vanhojen ja uusien kiinteistöjen sisäremontoinnit kustannustehokkaaseen hintaan ja  asiakkaan toiveita noudattaen. Esimerkiksi laminnaatilattian asennus saattaa tuntua helpolta, mutta jos lattian alusta on hiemankin epätasainen, ei työ sujukkaan oletusten mukaisesti ilman apua.

Oli kyseessä kodin laajentamisen yhteydessä tapahtuvat muutokset, tai pintaremontti, meiltä löytyvät apuvälineet ja tarvittava ammattitaito hankkeiden toteuttamiseksi.

Teemme maalaukset, lattiatyöt, tapetoinnit, hionnat, rappaukset ja pienet nikkaroinnit jouhevasti ja aikatauluja noudatten. Teemme myös kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja omakotitaloihin.

Kotitalousvähennys

Muista hyödyntää kotitalousvähennystä remontin yhteydessä!

Lue lisää Verohallinnon sivuilta >>

Sisätilaremontit
© Copyright - Talte Oy