Taloushallinto palvelut taloyhtiöille Vaasan seudulla.

Tili Talten palveluihin kuuluu myös kattava kirjanpito ja taloushallinto taloyhtiöille. Käytämme sähköistä kirjanpito- ja kiinteistöhallinnan ohjelmaa joka yksinkertaistaa ja nopeuttaa taloushallintoa.
Tilitoimisto Tili Taltelta saat kaikki palvelut koko yrityksen elinkaaren aikana, konsultointia päivittäisistä asioista aina vaikeimpiin veroasioihin tai vaikkapa yrityksesi myymiseen.

Yrityksen ja yksityisen rakennuspalvelut – Isännöintipalvelut – Kiinteistöpalvelut – Rakentamis- ja peruskorjauspalvelut.

Kun etsitte toimistoa isännöintiin ota yhteyttä.

KIRJANPITO JA TILINPÄÄTÖS

Tili Talten palveluihin kuuluu liiketapahtumien ja tositteiden kirjauskäsittely sekä sovitut päivittäiset tai viikoittaiset palvelut sekä lakisääteiset kuukausittaiset ja vuosittaiset viranomaisraportit kuten alv-raportit, tilinpäätökset ja vero- ilmoitukset. Erikseen on tärkeää sopia millaisia raportteja sinä yrittäjänä tarvitset ja haluat kirjanpidosta.

PALKANLASKENTA

TILI TALTE laskee puolestasi palkat ja työnantajasuoritukset. Peruspalveluun kuuluu lisäksi palkkalaskelman eli tilinauhan lähettäminen ja viran-omaisilmoitukset eri jaksoilta. Lisäksi voit sopia lisäpalveluista kuten Kela-hakemukset.

ULKOISEN LASKENNAN PALVELU

Tili Talte hoitaa kaikki asiakkaan taloushallintoon kuuluvat asiat; maksatus, palkanlaskenta, myyntien ja ostolaskujen käsittely.

TALOUSHALLINTOPALVELUT TALOYHTIÖILLE VAASAN ALUEELLA

Tili Talten  palveluihin kuuluu myös kattava kirjanpito ja taloushallinto taloyhtiöille. Käytämme sähköistä kirjanpito ja kiinteistöhallinnan ohjelmaa joka yksinkertaistaa ja nopeuttaa taloushallintoa. Kun etsitte toimistoa isännöintiin ota yhteyttä Tili Talte (Ota yhteyttä, miten voimme auttaa)

© Copyright - Talte Oy - Webmaster: Svenna Martens